Жорстока Європа: Франція не пустила на Євро-2016 відданого вболівальника збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Жорстока Європа: Франція не пустила на Євро-2016 відданого вболівальника збірної України

Жорстока Європа: Франція не пустила на Євро-2016 відданого вболівальника збірної України
Джерело:  online.ua

Відданого вболівальника збірної України, 8-річного львів'янина Володимира Бобенчика не пускають на матчі чемпіонату Європи у Франції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку його матері Мар'яни Бобенчик у Facebook.
Консульство Франції у Києві відмовило Володі і його батькам у видачі віз, мотивуючи рішення "незрозумілою метою поїздки". І це при тому, що, подаючи документи на візи, батьки Володі надали в консульство квитки на матчі Євро-2016, авіаквитки, бронь готелів і навіть попередні візи Шенген. І однак отримали відмову.
Читайте: Ка пітан збірної України зробив важливе послання українцям напередодні Євро-2016


"Ми відправили апеляцію на е-мейл посольства, на їх поштову скриньку на сайті, особисто приймати документи вони не захотіли. При тому перший секретар посольства десь відзначала, що ми з легкістю можемо подати апеляцію особисто, і рішення переглянуть. Але насправді нам такої можливості не дають, мовляв, "такої послуги не передбачено". Скільки нам ще доведеться пробути в Києві, і головне - чи вдасться полетіти на Євро-2016 і зробити такий подарунок синові, невідомо. Ми цю поїздку планували десять місяців, тримали все в секреті від сина, розповіли тільки недавно. Може бути, варто було вказати в графі "Мета поїздки» не Євро-2016, хоча хто б в цьому міг засумніватися при наявності 11 квитків на футбол, а, припустимо, "Діснейленд"? Або прийти в посольство з фанатськими шарфами і скандувати футбольні гасла? Чесно - не знаю, що робити, сподіваюся, що ситуація вирішиться. Квитки ми не здаємо. Але очевидно, що це не поодинокий випадок, що не просто це наша сім'я "обличчям не вийшла" для посольства Франції. До слова, нашому дідусеві Андрію Пилюху, який подавав документи на тиждень пізніше, візу відкрили, і навіть швидше, ніж ми отримали відмову. Але без онука дідусь до Франції не полетить", - розповіла Мар'яна в коментарі

kp.ua

.


Читайте

:

Сур

кіс назвав величезним злочином невиклик футболіста "Шахтаря" на Євро-2016


У консульстві заявили, що у візового офіцера були підстави для відмови.


"Консульство вважає, що рішення про відмову було обгрунтованим і було прийнято після ретельної перевірки всіх документів", - заявила перший секретар консульства Жюлі Фор в коментарі "

Європейській правді

".


При цьому багато українців повідомили про відмови у видачі віз в коментарях під постами на сторінці Мар'яни Бобенчик.


"Я дорослий фанат і цю відмову переживу, але я розумію почуття 8-річної дитини, у якої забрали мрію. Але ви знаєте, з огляду на великий ризик терористичної загрози у Франції під час Євро-2016, можливо воно і краще. Бог його знає! Не дай Бог, звичайно!", - написав Andrii Avramchuk.


"Сподіваюся на вдале рішення вашої проблеми! Час у вас ще є, боріться! З теплою ностальгією згадую минулий Євро, де поляки були шалено доброзичливі при видачі віз. Французи ж творять таке, як ніби їм це Євро не потрібно. Сам отримав візу з другого разу", - написав Олександр Степанов.


"Дай Бог, щоб справедливість восторжествувала! У нас така ж історія ... Планували за півроку сім'єю поїздку на Євро ... Всі документи в порядку, зібрали, подали 11.05 ... 01.06 прийшла відмова ... дочка дуже сильно засмутилася. .. ну і ми ... Не хочуть нас там бачити ... Удачі Вам! Вболіваємо за ВАС і Україну!!!", - написав Sergey Serdechny.


Дивіться:

У збірній України пожартували над голодним футболістом, який утік з Росії: опубліковано фото


Як раніше повідомляв ONLINE.UA,

ФФУ офіційно попередила українських уболівальників на Євро-2016

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?