Загроза війни з Росією: Польща пішла на незвичайні заходи
Категорія
Світ
Дата публікації

Загроза війни з Росією: Польща пішла на незвичайні заходи

Загроза війни з Росією: Польща пішла на незвичайні заходи
Джерело:  interfax.com.ua

У Польщі прийняли рішення про створення добровольчих загонів для запобігання російській агрессії.
Про це заявив уповноважений польського оборонного відомства з воєнізованих груп Гжегож Квасняк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Квасняк пояснив, що нове формування створено з метою підготовки до можливої ​​гібридної війні на зразок збройного конфлікту між Росією і Україною. До складу загонів увійдуть 35 тис добровольців, які пройдуть курси військової підготовки. Імовірно, формування воєнізованої групи почнеться з вересня 2016 року.
Відзначається, що в розпорядження кожного з 16 польських воєводств надійде по бригаді, сформованій з членів добровольчої групи. Водночас Мазовецькому воєводству, яке є найбільшим і густонаселеним, будуть надані дві бригади.
Як повідомляв ONLINE.UA, секретар Ради національної безпеки і оборони О лександр Турчинов у День пам'яті і примирення розповів українцям, що агресора не вдасться утихомирити, - тільки знищити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?