У Путіна чомусь пов'язали гей-парад і війну на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна чомусь пов'язали гей-парад і війну на Донбасі

У Путіна чомусь пов'язали гей-парад і війну на Донбасі
Джерело:  online.ua

Спікер Слідчого комітету (федерального держоргану Росії, що підкоряється президенту Володимиру Путіну)  Володимир Маркін, який раніше оскандалився заявами в дусі Третього Рейху, пов'язав збройний конфлікт на Донбасі і Фестиваль Рівності сексуальних меншин в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter спікера СК РФ.


Маркін прокоментував заяву мера Києва Віталія Кличка, в якій, незважаючи на  погрози "Правого сектора" влаштувати "криваву кашу", обіцяється "нормальний гей-парад без бурхливих дій", і незбагненним чином пов'язав збройні провокації проросійських бойовиків на окупованому Донбасі і ЛГБТ фестиваль.


"Так нехай вони на радість європейцям хоч кожен день голими ходять по Хрещатику, аби дітей на Донбасі не вбивали", - написав представник СК РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Маркін по-хамськи висловився про гетьмана Івана Мазепу, пам'ятник якому 7 травня відкрили в Полтаві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?