"Апетитна" поїздка Макаревича в Дніпро: з'явилася нова деталь
Категорія
Україна
Дата публікації

"Апетитна" поїздка Макаревича в Дніпро: з'явилася нова деталь

"Апетитна" поїздка Макаревича в Дніпро: з'явилася нова деталь

Провідниця Марина Столковскі, яка  нагодувала лідера легендарної рок-групи "Машина часу" Андрія Макаревича по шляху в Дніпро, прокоментувала зустріч з музикантом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Комсомольську правду.


"Провідниця, молода чарівна хуліганський дівка, дізнавшись, що хочу жерти, довго щось невиразно перераховує. Прошу її зробити вибір на власний смак. Отримую: макарони (ріжки) навпіл з тушкованою капустою, помідор, дві смажені курячі ноги, чорний хліб. І: пляшечку горілки "Перепелиця", 200 грам. У житті так смачно не обідав, клянуся! Обожнюю прості чесні речі", - писав Макаревич про свою поїздку.


25-річна провідниця з Жовтих Вод Марина Столковскі пізніше зізналася, що музиканта впізнала не одразу: "Він просто на пероні в окулярах був, в компанії декількох проводжаючих. А мені начальник поїзда шепнув, мовляв, дивися - Макаревич. Він ціле купе викупив, щоб ніхто не турбував. Інші пасажири дізналися, хто їде з ними поруч, і побігли до мене питати, чи можна із зіркою сфотографуватися. Я сказала, що краще звертатися до нього особисто. Макаревич із задоволенням давав автографи прямо на квитках і робив селфі. Черга до купе артиста зібралася чималенька. Люди навіть перед прибуттям з ними фотографувалися, так би мовити, на доріжку", - сказала вона.


Також дівчина додала, що в поїзді не було вагона-ресторану і кожен харчувався тим, що взяв з собою в дорогу. Коли виявилося, що у артиста нічого з собою не було, Столковскі "запропонувала те, що їдять провідники і начальник поїзда. Нічого особливого - макарони, курячі ніжки. Загалом, що їла сама, тим і пригостила. Я рада, що Андрію Макаревичу сподобалося. Увечері він попросив чай ​​з печивом. Поводився чемно. Написав спасибі за чистоту в купе і вагоні, мені особисто подякував. Я свого часу і у Ольги Сумської, і у Павла Зіброва, і Наталії Могилевської провідницею була. А недавно актор Ярослав Бойко і Михайло Єфремов їхали. Жоден з них не вередував, від людей не ховався", - розповіла провідниця.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Андрій Макаревич зізнавався, що намагається з іронією ставитися до заборон своїх концертів в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?