Бойовик Стрєлков зізнався, яким шляхом хоче прийти до влади в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков зізнався, яким шляхом хоче прийти до влади в Росії

Бойовик Стрєлков зізнався, яким шляхом хоче прийти до влади в Росії
Джерело:  online.ua

Екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін  розповів, що має намір прийти до влади, взявши її в умовах кризи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю виданню "Znak".


Стрєлков пояснив, що не стане зараз боротися за владу, оскільки "нинішній режим приречений, він зжере сам себе". "На наших очах відбувається саморуйнування режиму, який не бажає змінюватися. Він розпадається і на рівні економіки, і політики, і навіть владної вертикалі, тому що вона розколюється. Наше завдання - не скидати цей режим, хоча б тому, що ми бачимо на прикладі України, до чого призводить повалення. Наше завдання - коли режим почне обрушуватися, мати ту силу, яка зможе зберегти країну. Ми націлені не на протистояння з нинішнім режимом, а на порятунок країни від катастрофи і вибудовування нового політичного майбутнього", - розповів він.


На думку бойовика, іншого варіанту приходу влади крім як взяти її в ситуації кризи, - не існує.


"Будь-яка людина, яка живе в нашій країні і не є патологічним лицеміром або членом партії "Єдина Росія", розуміє, що всі вибори - це просто фікція і профанація, починаючи з початку 90-х", - резюмував Ігор Стрєлков-Гіркін.


Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-ватажок бойовиків ДНР 28 травня в Москві опублікував "Політичну декларацію загальноросійського національної руху", в якій йдеться про плани захоплення Білорусі та України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?