Савченко посміялася над своїм матом в Раді: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко посміялася над своїм матом в Раді: з'явилося відео

Савченко посміялася над своїм матом в Раді: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко прокоментувала свій  матірний вираз в сторону нечесних депутатів Верховної Ради.


Про це вона розповіла в ефірі програми "Шустер LIVE", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Території свободи" в YouTube.


Варто відзначити, що Савченко було досить весело при перегляді відео, де вона виражається матом, яке після цього прокоментувала:


"Для початку мені потрібно навчитися бути більш культурною і вихованою, я напевно ще трохи дика. Дійсно, армія, війна, Майдан... Мене сестра постійно солдафоном називає. А так я повинна бути політиком і їхати представляти Україну в Європу, на Захід, по всьому світу, то все таки я навчуся говорити більш стримано. Над цим буду працювати", - говорить Савченко.



Нагадаємо,  Савченко після прийняття Верховною Радою закону про судоустрій і статус суддів і перед голосуванням за зміни до Конституції порівняла Україну з гранатою, заявивши, що змінювати Конституцію, коли в країні йде війна, не можна.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?