Бойовик Стрєлков зізнався, яке місто України хоче захопити
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик Стрєлков зізнався, яке місто України хоче захопити

Бойовик Стрєлков зізнався, яке місто України хоче захопити
Джерело:  online.ua

Екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков- Гіркін  розповів, що не жалкує про дії, які здійснював на окупованому Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Znak.


"Ні. Не шкодую. По-перше, нерозумно шкодувати про те, що вже зроблено. Можна каятися за скоєні гріхи як християнин, але шкодувати про те, що я робив щиро, безглуздо. Я йшов туди не за грошима, багатством, славою. Я йшов туди допомагати місцевому російському населенню і в міру сил і можливостей допоміг. Може бути, допоміг недостатньо, може бути, міг зробити більше", - розповів він.


"В цілому ж я вважаю, що війна, яку веде народ Донбасу-"Новоросії" - вірна, і якби я її міг довести до кінця, із задоволенням довів би до кінця. Я впевнений, що Київ - це російське місто, і Росія без Києва - це не Росія, а РФ. РФ - не Росія, на жаль", - додав Стрєлков.


Нагадаємо,  Ігор Стрєлков-Гіркін розповів, що портрет президента Росії Володимира Путіна, який раніше висів на стіні, припадає пилом в кутовому шафі його кабінету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?