У США помер легенда світового боксу
Категорія
Спорт
Дата публікації

У США помер легенда світового боксу

У США помер легенда світового боксу
Джерело:  Укрінформ

У лікарні американського міста Фенікс, штат Арізона, у віці 74 років помер  легенда світового боксу, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Мохаммед Алі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ, який цитує Reuters.


"Після 32-річної боротьби з хворобою Паркінсона, Мохаммед Алі пішов від нас у віці 74 років Триразовий чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі помер цього вечора", - цитує інформагентство слова Боба Ганелла.


Представник родини боксера також зазначив, що похорон Мохаммеда Алі пройде в його рідному місті Луїсвіль, штат Кентуккі. "Сім'я Алі хотіла би подякувати всім за думки, молитви й підтримку, але зараз просить не турбувати", - зазначив Ганнелл.


Алі, один із найвідоміших спортсменів ХХ століття, був госпіталізований на початку цього тижня внаслідок респіраторного захворювання. Впродовж останньої доби у ЗМІ з'явилося багато спекуляцій – з одного боку Ганнелл стверджував про задовільний стан спортсмена, з іншого боку ЗМІ писали про різке погіршення його стану здоров'я. У п'ятницю з неофіційних джерел стало відомо, що Алі був підключений до систем життєзабезпечення. Це викликало серйозні занепокоєння серед його шанувальників і фанатів.


Нагадаємо,  в американському Міннеаполісі у віці 57 років помер американський співак Прінс Роджерс Нельсон, більш відомий як Прінс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?