Загибель Boeing над Донбасом: стало відомо, коли з'являться результати розслідування
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель Boeing над Донбасом: стало відомо, коли з'являться результати розслідування

Загибель Boeing над Донбасом: стало відомо, коли з'являться результати розслідування
Джерело:  interfax.com.ua

Восени 2016 року будуть опубліковані початкові результати кримінального розслідування  авіакатастрофи малазійського лайнера рейса МН17, збитого на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна, яка передає інформацію прокуратури Нідерландів.


Слідча група відзначає, що розслідування трагедії значно просунулося вперед, проте виникають певні нюанси, які вимагають трохи більше часу, ніж очікувалося.


Країнам, залученим в розслідування, було відправлено кілька запитів про правову допомогу, відповіді на які очікуються протягом двох місяців. Зокрема очікується надання Росією інформації про системи "Бук".


Нідерланди, Австралія, Малайзія, Бельгія та Україна співпрацюють у кримінальному розслідуванні, метою якого є виявлення та притягнення до відповідальності осіб, винних у катастрофі "Боїнга". За підсумками буде уточнена інформація про зброю, з якої збитий літак, а також про місце, звідки був зроблений постріл.


Нагадаємо,  в мережі з'явилися нові супутникові фото, на яких помітні ознаки дислокації російського зенітно-ракетного комплексу "Бук" в день аварії малайзійського лайнера рейса МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?