В окупованій бойовиками Макіївці розбили радянський пам'ятник
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованій бойовиками Макіївці розбили радянський пам'ятник

В окупованій бойовиками Макіївці розбили радянський пам'ятник
Джерело:  Укрінформ

У  Макіївці Донецької області, яка тимчасово перебуває під контролем проросійських бойовиків, розбили пам'ятник радянському вождю Володимиру Леніну.


Про це заявив місцевий житель, який живе в безпосередній близькості від місця події, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.


"Цей пам'ятник Леніну у нас стояв біля будівлі райвиконкому, навпаки БК шахти ім. Поченкова. Статуя Леніна в повний зріст заввишки близько 3 м була встановлена ​​на постаменті в 2 м. Швидше за все, пам'ятник повалили вночі, він розбився на дрібні шматки, а на п'єдесталі залишилася тільки невелика частина ніг скульптури вождя", - йдеться в повідомленні.


Також очевидець додав, що вранці 4 червня "зруйнований пам'ятник обнесли стрічкою, а поруч проводили якісь заміри, приїхали у великій кількості на крутих автомобілях так звані поліцейські "ДНР" з собакою".


Крім іншого, місцевий житель згадав, що минулої зими цей пам'ятник невідомі вже обливали жовтої і синьої фарбою.


Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилося відео обстрілів в Макіївці в ніч на перше квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?