У Росії розповіли, що підточить режим Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, що підточить режим Путіна

У Росії розповіли, що підточить режим Путіна
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Ігор Яковенко розповів, що режим  президента Росії Володимира Путіна  помер, і вибори можуть зіграти свою роль в розколі правлячої еліти.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Представники протестних груп населення можуть пройти в Думу (до Держдуми РФ на виборах в цьому році, - ONLINE.UA). Ясно, що кілька лібералів в парламенті нічого не змінять, але вони стануть суб'єктами публічної політики. Це важливо для кристалізації демократичної опозиції. в майбутньому це може зіграти свою роль в розколі правлячої еліти", - розповів журналіст.


Також Яковенко пояснив, що "влада в Росії на виборах не змінюється, але вибори можуть сприяти цьому процесу. Тим більше, зараз ситуація в Росії - в процесі змін. Путінський режим помер. Але в силу великої інерції і відсутності серйозних сил, які могли б його зіпхнути, Путін зможе ще деякий час труїти всім життя".


Також  читайте: "Разом з владою Путін може втратити свободу і життя - журналіст з Росії".


Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA в найближчі дні

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?