Не братські "республіки": ЛНР виявилася в блокаді через ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Не братські "республіки": ЛНР виявилася в блокаді через ДНР

Не братські "республіки": ЛНР виявилася в блокаді через ДНР
Джерело:  online.ua

Відомий  український блогер та журналіст Денис Казанський  розповів про наслідки припинення  ватажком так званої ДНР Олександром Захарченко  залізничного сполучення між окупованим Донбасом і підконтрольною уряду територією України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


Як пише Казанський, цим рішенням Захарченко майже що ввів блокаду для контрольованої бойовиками території Луганської області. "Через те, що Захарченко зупинив залізничне сполучення з підконтрольною Україні територією, в ОРДЛО зупиняються шахти і заводи, які не можуть відвантажувати продукцію. У Свердловську на шахтах ДТЕК з 1 червня діє режим простою. Тепер шахтарі отримують тільки 2/3 своєї зарплати", - пояснив він.


"Саме час організувати черговий мітинг проти кривавого українського фашизму і спалити опудало Обами", - резюмував Казанський.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Казанський розповідав, як страйк залізничників ДНР в окупованій Ясинуватій та Дебальцеве вдарив по алчевським робочим в ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?