Один з ватажків ДНР визнав, що Росія урізує фінансування: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Один з ватажків ДНР визнав, що Росія урізує фінансування: з'явилося відео

Один з ватажків ДНР визнав, що Росія урізує фінансування: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Командир незаконного збройного формування бойовиків так званої ДНР "Схід" Олександр Ходаковський  розповів, як Росія скоротила фінансування окупаційної влади захоплених бойовиками територій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал 7000news.


"Влада стала відриватися від народу, влада стала корупційною. У зв'язку з цим почали розвиватися не те що паростки, це бобове дерево за одну ніч вимахнуло таким чином, що навіть старшому братові стало важко боротися. Стало зрозуміло, що у нас є певний потенціал, але він йде цій корумпованій владі", - зазначив Ходаковський.


За його словами, в Росії зрозуміли, що спонсорувати ватажків бойовиків невигідно. "У вас є власні ресурси, які ви розтягуєте, розпилюєте, а ми повинні напружувати економіку, чогось позбавляти росіян для того, щоб допомагати вам багатіти. По-моєму, це неправильно. І з часом обсяги допомоги почали скорочуватися", - пояснив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ходаковський назвав нового "главу адміністрації" в місті Ясинуватій Дмитра Шеховцова дегенератом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?