Через загибель солдата в Київській області розгорається скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Через загибель солдата в Київській області розгорається скандал

Через загибель солдата в Київській області розгорається скандал
Джерело:  online.ua

У військовій частині в селищі Семиполки Київської області загинув 32-річний військовослужбовець Ігор Тимощук, через що від виконання обов'язків відсторонені командир військової частини і командир підрозділу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook  Генерального штабу Збройних сил України.


"Виникли сумніви в об'єктивності розслідування, яке проводилося в військовий частині. Тому було прийнято рішення відсторонити від посади командира частини і командира підрозділу до закінчення слідства", - зазначив головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко.


Також в повідомленні Генштабу ЗСУ значиться, що Муженко "особисто контролюватиме, щоб Військова служба правопорядку у ЗСУ об'єктивно розслідувала обставини і причини смерті солдата".


Як повідомляв ONLINE.UA,  16 травня у Володимир-Волинській військовій частині у Волинській області за невідомих обставин повісився 25-річний військовослужбовець строкової служби Назар Баценко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?