У миколаївського замгубернатора знайшли ціле "Межигір'я": з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У миколаївського замгубернатора знайшли ціле "Межигір'я": з'явилися фото і відео

У миколаївського замгубернатора знайшли ціле "Межигір'я": з'явилися фото і відео
Джерело:  Злочинності.

Після обшуку в будинку  Героя України, заступника губернатора Миколаївської області, якого затримали 3 травня за хабарництво, знайшли ціле "миколаївське Межигір'я".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Преступности.НЕТ.


Правоохоронці виявили чотири особняка арештованого, які знаходяться на одному кварталі в Балабанівці. Відзначається, що деякі з будинків пов'язані тунелями. При цьому, в декларації про доходи та витрати за 2015 рік заступника голови миколаївської ОДА Миколи Романчука нічого цього немає.


Перший будинок знаходиться за адресою Проспект Богоявленський (Жовтневий), 418, і його легко можна помітити з проспекту по ліву руку, якщо виїжджати з міста.






Другий будинок знаходиться на спiльнiй дiлянцi з першим будинком, на вулиці Кості Гордієнка, 7 (колишня Бела Куна). Розмір ділянки - 1591 кв м, розмір будинку - 508 кв м. На землі між цими будинками ще кілька будівель, одна з яких - лазня. Обидва будинки зареєстровані на дружину Романчука Тамару Олександрівну - вона отримала цю землю від міської ради в 2009 році. На воротах будинку емблема "НТР", що означає Микола-Тамара-Романчук.





Третій будинок знаходиться на вулиці Ленінградській, 54, кут Кості Гордієнка (колишня Бела Куна) і записаний на молодшого сина першого віце-губернатора Андрія Романчука.





Останній, четвертий будинок знаходиться на вулиці Кості Гордієнка (колишня. Бела Куна), 87. Найбільший особняк, що складається з одного головного двоповерхового будинку і ще трьох, що стоять поруч. Належить старшому синові Героя України Денису Романчуку, який отримав від міста цю ділянку в 1 тис кв м в 2010 році рішенням міськради. Через рік, у березні 2011 року, він купив ще додатково 207 кв м, заплативши за них всього 8,8 тис грн.




Будинки синів не повинні бути внесені в декларацію, в той час як особняк, записаний на дружину, зобов'язаний там перебувати, так як дружина, з якою він проживає - це член його сім'ї. Однак Романчук в графі "Члени сім'ї" просто поставив прочерки.


З нерухомого майна у своїй декларації Романчук зазначив лише дачу 42 кв м в селі Лимани Вітовського району і земельну ділянку в 400 кв м.


До того ж, за 2015 рік Романчук задекларував всього 459,689 тис грн доходів (140 169 - зарплата заступника голови ОДА, 319 520 - дивіденди). При цьому в цій же декларації він вказує, що в 2015 році поклав на рахунок у банку 480,013 тис грн, тобто на 20 тис більше, ніж офіційно заробив за рік.





Відео: канал Андрія Лохматова


Як повідомляв ONLINE.UA.  користувачі соцмереж посміялися над виявленим під час обшуку в будинку Романчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?