Обстріл бойовиками ДНР села: з'явилися фото розбомбленого дитячого садка
Категорія
Україна
Дата публікації

Обстріл бойовиками ДНР села: з'явилися фото розбомбленого дитячого садка

Обстріл бойовиками ДНР села: з'явилися фото розбомбленого дитячого садка
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото наслідків артилерійського обстрілу села Первомайське  окупованної бойовиками Донецької області, в результаті якого загинув один з місцевих жителів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Анни Домбровської.


Обстріл стався в ніч на 4 червня і "в результаті обстрілу загинув сторож об'єкта водозабезпечення села. Снаряди потрапили в дитячий сад, медпункт, магазин, в пам'ятник полеглим у Другій світовій війні і в житлові будинки. У зруйнованому дитячому садку тільки вчора пройшов випускний вечір. на святі дітям було весело і завзято! А вже вночі в дитячий сад прилетіли 3 днровскіх снаряди калібром 122 мм! ", - йдеться в повідомленні журналістки.


"Зовсім недавно дитячий сад відновив свою роботу після обстрілів 2014-15 рр. Був закінчений ремонт в групах, відремонтована меблі, привезені іграшки. Садок відвідувало 30 дітей. З сьогоднішнього дня сад закритий на невизначений час", - додала Анна Домбровська.


Відзначається, що в процесі обстрілу сторож установи дивом залишився живий. На фото зображено, як артилерія зруйнувала дах дитячого садка, вибила практично всі стекла і зламала меблі.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава банди бойовиків так званої ДНР "Схід"  Олександр Ходаковський розповів, як Росія скоротила фінансування окупаційної влади захоплених бойовиками територій.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?