Смерть Мохаммеда Алі: Кличко розповів про великого боксера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Смерть Мохаммеда Алі: Кличко розповів про великого боксера

Смерть Мохаммеда Алі: Кличко розповів про великого боксера

Мер Києва і чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO і WBC Віталій Кличко розповів про  великого боксера Мохаммеда Алі, який у віці 74 років помер в США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт КМДА.


У своїй заяві Кличко висловив співчуття родичам, близьким і всім шанувальникам боксера. "Пішов з життя Мохаммед Алі, а з ним пішла ціла епоха в спорті, епоха в боксі. Навряд чи можна знайти людину, яка зробила б більше для популяризації цього виду спорту. Навряд чи можна знайти людину, за якою б слідували десятки і сотні мільйонів хлопчаків по всьому світу, намагаючись стати такими ж, як Мохаммед Алі".


Також міський голова української столиці сказав, що вдячний долі за знайомство з Алі і неодноразові зустрічі з ним. "Незважаючи на легендарність і значимість особистості, він був простою у спілкуванні людиною - приємною, теплою і відкритою. Я вдячний долі, за те, що дала мені можливість володіти тим самим титулом, яким колись володів великий Алі", - підкреслив Кличко.


"Висловлюю співчуття близьким, родичам і всім шанувальникам в зв'язку з цією величезною втратою. Але, Мохаммед Алі продовжує жити в наших серцях. І буде жити настільки довго, наскільки довго ми його будемо пам'ятати", - резюмував політик.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  з'явилася добірка відео з самими яскравими нокаутами Мохаммеда Алі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?