Вічно напружені фізіономії: блогер висміяв російських туристів за кордоном
Категорія
Світ
Дата публікації

Вічно напружені фізіономії: блогер висміяв російських туристів за кордоном

Вічно напружені фізіономії: блогер висміяв російських туристів за кордоном
Джерело:  online.ua

Російський  журналіст і блогер Олександр Сотник  висміяв поведінку росіян на  відпочинку за кордоном.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


Сотник розповів про свою поїздку в селище Георгіополіс на грецькому острові Крит, де, за його словами, в людних місцях не видно жодного поліцейського. "Жодного! Тобто, вони є в наявності, але їх як би немає. Народ ходить, посміхається, всюди добрі особи, спокійні, розслаблені. Люди просто живуть - навіщо їм заважати насолоджуватися? І тільки росіян можна відрізнити по напруженим фізіономіям. Вони схожі на самовольщіков, які вирвалися з-під опіки злих батьків. Тому і стріляють поглядами на всі боки, несучи в собі важкий тягар комплексів: "А де вороги? Де терористи? Чи не заважаємо ми проходу інших громадян?.." І хоч би один поліцай з автоматом! Хоч би один окрик: "Шановний!.. Ваші документи...", - написав журналіст.


Також він підкреслив, що в Георгіополісі люди ходять без документів, в той час як "в рідній країні ти повинен бути зосереджений, похмурий і готовий до негайного стрибка в сторону: а раптом "мигалка"? А раптом - "джихад на твою імперську голову"? Чекісти тримають людей у ​​страху. самі тероризують, самі "ловлять терористів", все - самі. Тут ніхто терористів не вигадує. тобто, вони десь, звичайно, є. Але навіщо нервувати народ? Нехай живе і отримує задоволення. Людина не народжена для страху і пильності. Вона народжена для щастя", - зазначив Сотник.


"На пляж зайшли росіяни. Гучна мова, розв'язні манери. Висунули столик - прямо до туалетної кабінки, і - гуркочуть розкотистою промовою на весь пляж. Чому у вбиральні? Щось рідне або засвоїли "своє місце"?..", - резюмував Олександр Сотник.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський журналіст і блогер  Аркадій Бабченко порадував користувачів соцмереж розповідями про російських туристів, відпочиваючих одночасно з ним в Греції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?