Ватажок ДНР видав нісенітницю про український прапор і диявола
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР видав нісенітницю про український прапор і диявола

Ватажок ДНР видав нісенітницю про український прапор і диявола
Джерело:  ДАН

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко  вразив новою порцією нісенітниці про український прапор і диявола, який нібито стоїть за українським урядом.


Про це він заявив в рамках прямої лінії з журналістами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


Бойовик запевнив, що  президент України Петро Порошенко  і вся українська держава в цілому "живуть в якійсь своїй незрозумілою реальності".


"Але я можу зараз приїхати в Амвросіївку, сісти на лавочку і дивитися - де висить український прапор? Я його там не побачу", - заявив Захарченко так, ніби-то на окупованих територіях використання української символіки не карається і не переслідується бойовиками.


"За нами - правда і Бог. А за ними - беззаконня і диявол. А правда завжди перемагає", - також додав Захарченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бійцям ВСУ під вогнем артилерії вдалося встановити збитий бойовиками прапор України на найвищій вежі шахти Бутівка в окупованому Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?