Стало відомо про інцидент з машиною сина Луценка: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про інцидент з машиною сина Луценка: з'явилося відео

Стало відомо про інцидент з машиною сина Луценка: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Невідомі зловмисники вранці 4 червня вкрали речі з автомобіля сина  Генерального прокурора України Юрія Луценка.


Про це заявив заступник Луценка, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


"Я скажу те, за що на мене, напевно, буде злий генеральний прокурор, оскільки це є непублічною інформацією... Але я сьогодні черговий по Генеральній прокуратурі. Так ось мене сьогодні розбудили в результаті того, що під будинком було розбите скло в автомобілі і були вкрадені речі з автомобіля сина генпрокурора Юрія Луценка. Це було сьогодні вранці", - розповів Матіос.


При цьому, деталі інциденту залишаються невідомими, як і те, машину якого із синів Луценко пограбували: Олександра або Віталія.



Як повідомляв ONLINE.UA.  3 червня в першого заступника Генпрокурора Дмитра Сторожука в одному з ресторанів Києва вкрали гаманець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?