У мережі обговорюють розгін мирного мітингу в Криму: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі обговорюють розгін мирного мітингу в Криму: опубліковано відео

У мережі обговорюють розгін мирного мітингу в Криму: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж обговорюють, як в  окупованому Криму,  в місті Алушта російські правоохоронці 4 червня розганяли учасників мирного мітингу проти забудови набережної, парків та скверів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів YouTube.


Місцеве видання Наша газета-Крим відзначає, що ініціатори акції протесту проти забудови набережної торговими об'єктами планували провести мітинг, але, оскільки їх заявка не була узгоджена з окупаційною "владою" міста, вирішили змінити формат заходу і провести його як зустріч


Зустріч тривала не більше 5 хвилин, оскільки відразу ж після початку співробітники поліції схопили активіста, що виступав, і поволокли до машини окупаційної поліції. Решта учасників акції перешкоджали затриманню, через що поліції довелося викликати підкріплення. В результаті правоохоронці відвезли двох учасників зустрічі в ОВС, а активісти залишилися збирати підписи для петиції.


У мережі з'явилося відео інциденту:


Відео: канал "Твоя газета!"


Користувачі соцмереж активно обговорюють інцидент. Таким чином, користувач гарик згадав слова  прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, коли у відповідь на скарги кримчан на маленькі пенсії він заявив, що в бюджеті РФ немає коштів і порадив "триматися": "ви тримайтеся, гарного настрою, здоров'я і щастя в особистому житті".



Слава Полонська: "Кричать "бендеровці") Ну не ідіоти? Ви додому повернулися. А вдома он воно як. Це ваші рідні поліцаї. Звикайте".



HiddenUsename: "Eще років 5 такого виховання вати мінімум! І лише потім можна буде починати розмову про повернення Криму до України. Давай, Х***о, покажи їм "руський мир" у всій повноті. Ще кадировцев на них спусти"


walter23035: "Я у Львові за півроку жодного "бандерівця" не бачив, тепер зрозуміло чому - вони все в Алушті".


Ватяні Хроніки: "незадоволену вату беруть за ніздрі і пакують в автозак? Відмінно!)) Адже це і є "руський мир"! Холопи скоро навіть пос***и не зможуть без письмового дозволу) Зате биндер нету! Бггг))" .


Федір Сумкін: "Яка дивна у кацапів ментальність! Їх б'ють свої ж власні кацапські "визволителі", а вата все одно кричить "бандерівці"... Писець. Приємно тільки, що кацапи стали правильно вимовляти прізвище Степана Андрійовича. Це вже прогрес! :)".



Чаклун Крейсервейтер: "А че? Мені подобається така ситуація. Шкода, що не п****ли натовп, було б цікавіше дивитися про "рідну гавань".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в прямо ефірі РосТВ журналіст  Орхан Джемаль розвінчав міф про "російською більшості" Криму, окупованого Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?