Кутузов "Новоросії": в соцмережах коментують поранення одіозного бойовика ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Кутузов "Новоросії": в соцмережах коментують поранення одіозного бойовика ДНР

Кутузов "Новоросії": в соцмережах коментують поранення одіозного бойовика ДНР
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж сміються над  бойовиком Арсенієм Павловим "Моторолою", який отримав поранення в око і був госпіталізований на операцію в Санкт-Петербург.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Главред сайту "Петро і Мазепа"Олександр Нойнец в честь цієї події згадав анекдот:


Тортуга. Два молодих початківців піратів в таверні бачать досвідченого флібустьєра. У флібустьєра дерев'яна нога, залізний гак замість однієї руки, і пов'язка на оці.

- Дядьку, розкажіть нам про ваші подвиги?

- Зрозуміло. Налийте рому старому пірату, і все розповім.

- Як ви втратили ногу?

- О, ми брали на абордаж іспанський галеон! Я першим стрибнув на борт галеона, заколов трьох іспанців, але послизнувся в калюжі крові, нога потрапила між бортами кораблів, і так я позбувся ноги. Нічого, поставили дерев'яну, і так навіть зручніше.

- Ооооооо. А розкажіть, як ви втратили руку?

- Нас наздогнав англійський фрегат! Це була відмінна битва, ми ледве пішли живими. Я вбив п'ятьох, але тут ядром мені відстрелило кисть руки! Нічого, поставили залізний гак, і так навіть зручніше.

- Ооооооо. А розкажіть, як ви втратили око?

- Ні. Це нудна історія.

- Ну все-таки.

- Нізащо.

- За пляшку рому!

- Добре, розповім. Був штиль, палило сонце, ми бовталися в морі вже тиждень. Я виглядав в небі хоча б хмарку. Тут повз пролетіла чайка і нас**ла мені в око. Я було витер, але забув, що у мене замість руки залізний гак.


Також користувачі припустили, що після даного інциденту може змінитися прізвисько бойовика:





Київський блогер Антон Ходза ж написав, що тримає кулаки за "Моторолу" і навіть загадав бажання, а Богдан Комаренко додав: "Я аж на ногах кулаки постискав!"



Користувач Тетяна Савельєва, в свою чергу, написала, що відчуває тільки одне бажання: "Бажання тільки одне, - нехай здохне!", а Оксана Казарова додала: "Не хочу нічого бажати поганого... але нічого не можу з собою вдіяти!"



Олексій Калінеченко зробив припущення про можливі причини поранення: "Осколок трояндочки від пляшки з під горілки? П'яна бійка в барі? Чи не?"




Віталій Циганок: "Оце був би він не Моторолою, а Нокією, то від нього б кулі відскакували".


Олег Насонов:"Повезли в сервіс на заміну екрану".



Серж Пшан підкреслив, що: "У будь-якому випадку, мозок не зачеплено".



Як повідомляв ONLINE.UA,  Олександр Захарченко нагородив "Моторолу" новою квартирою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?