У мережі показали, як Путін вкрав кримський портвейн: опубліковане фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали, як Путін вкрав кримський портвейн: опубліковане фото

У мережі показали, як Путін вкрав кримський портвейн: опубліковане фото

Український воїн Олександр Мамалуй, який до війни на Донбасі працював суддею у Харкові, показав, як  президент РФ Володимир Путін  «вкрал» кримське вино «Массандра».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мамалуя.
«Розвідник привіз з Криму, показав спеціально, аби я зліший був. Хоча куда вже зліше... Бачили?! Он воно як: управділами президента РФ!» - написав він.
Також Мамалуй опублікував фото "путінського" портвейну і додав: «Це значить, що не якісь там росіяни, не сепари, а особисто Путін спер у мене мій улюблений портвейн!».
«Який, одначе, гадський братський народ виявився: росіяни Крим вкрали, їхній фюрер - портвейн...», — прокоментував він.
На завершення Мамалуй пообіцяв: «Відповідь тримати прийдеться за все! Поперек горлА воно вам стане - і Крим мій, і портвешок! Я - не забуду з вас спитати...».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у мережі показали фото порожніх пляжів в Криму, який вже третій рік очікує напливу туристів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?