Бойовики на Донбасі влаштували потужні обстріли: відео штабу АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики на Донбасі влаштували потужні обстріли: відео штабу АТО

Бойовики на Донбасі влаштували потужні обстріли: відео штабу АТО

За минулу добу в зоні АТО на Донбасі  бойовики 44 рази обстрілювали позиції українських військових: 24 обстріли прийшлися на Маріупольский напрямок і ще 20 – на Донецький.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольскому напрямку зі стрілецької зброї, крупнокаліберних кулеметів і гранатометів бойовики кілька разів обстріляли позиції ВСУ в районі Водяного, Красногорівки і Мар'їнки.

У районі Павлополя і Широкино були обстріляні позиції українців із використанням мінометів калибру 82 мм,також для обстрілів Широкіно і Новотроїцького застосовувались і важкі міномети.

З настанням темряви бойовики посилили вогонь на Донецькому напрямку, де з міномету калібру 120 мм двічі обстрілювались позиції українців під Авдіївкою, а захисників Опитного і Пісків накривали з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, зенітної установки ЗУ-23-2 і 82-мм мінометів, крім того, у Пісках активізувався снайпер.


Також під щільним мінометним вогнем бойовиків опинилися захисники Зайцево.

Крім того, з території тимчасово окупованого Докучаївська було відкрито вогонь зі 120-мм мінометів по селу Миколаївка, а пізніше позиції українських військ у районі цього села були обстріляні з артилерійських установок калібру 122 мм.

На Луганському напрямку зберігалася відносна тиша.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше військовий блогер розповів про «зачароване коло» ротації українських військових у зоні АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?