Бойовик ДНР приїхав "у відпустку" до України, але попався поліції: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик ДНР приїхав "у відпустку" до України, але попався поліції: опубліковані фото

Бойовик ДНР приїхав "у відпустку" до України, але попався поліції: опубліковані фото

У Донецькій області поліція затримала бойовика так званої ДНР, який вирішив влаштувати собі "відпустку" на території, підконтрольній Україні.

Про це повідомив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.

«Поки мирні мешканці сплять, поліція Донеччини працює. Рано на світанку в одному з будинків села Іверське, Олекасндрівського району, поліцейські затримали "відпускника"- бойовика ДНР, що вирішив відпочити на підконтрольній Україні території», - написав він.

За словами Аброськіна, «протягом року вояка воював на боці бойовиків і... грабував квартири мешканців на окупованій території».

«Видно, стомився, а може, там вже почали полювати на нього... Зібрав пожитки і вирішив у відпустку поїхати в Іверське до дружини. Тут його і зустріли поліцейські Донеччини. Зараз затриманий дає свідчення», — додав він.

Поліцейський зазначив, що затриманому доведеться «багато повідати».

«Хотів він, як герой відомого фільму, "автомашину купити з магнітофоном, пошити костюм з відливом – і в Ялту!", а поїде він в турне місцями не такими віддаленими», — резюмував Аброськін.


Також він опублікував фото речей, вилучених у затриманого бойовика.



Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні ватажок ДНР Олександр Захарченко видав чергову маячню щодо українського прапора та диявола.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?