Поранення Мотороли: прихильник "Новоросії" зробив заяву про вихід військ РФ з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Поранення Мотороли: прихильник "Новоросії" зробив заяву про вихід військ РФ з Донбасу

Поранення Мотороли: прихильник "Новоросії" зробив заяву про вихід військ РФ з Донбасу
Джерело:  el-murid.livejournal.com

Поранення ватажка банди «Спарта» Мотороли

 і його вивіз на лікування до Санкт-Петербурга виглядає, як початок виводу російських військ з Донбасу.


Про це заявив блогер Ель-Мюрід, відомий своєю симпатією до бойовиків «Новоросії», передає ONLINE.UA з посиланням на його ЖЖ.

«Поранення Мотороли і його вивіз до Петербургу виглядає дуже своєчасним, не зважаючи на те, від кого, як і де це поранення було отримане. «Ополчення» швидкими темпами роззброюють і приводять у відповідність з побажаннями партнерів», - написав він.

Крім того, Ель-Мюрід додав, що «в кінцевому підсумку рано чи пізно доведеться вирішувати проблему незадоволення "ополченців", і в першу чергу — їхніх командирів».

«Ідейних, звісно, вже перебили, але є і просто авторитетні. Що теж створює певні ризики. А роззброєння - цілком робочий процес, що набирає обертів», — підкреслив він.

За словами блогера, він отримав особисте повідомлення від одного з бойовиків, який розповів: «Усіх примусили підписатися, щоб на передовій по укропам не стріляли... Роззброюють потихеньку, ненав'язливо... Лишили кожному по два ріжки до автомата. Патрони рахують. Коротше кажучи, нічого зайвого не залишають. Навіть склад з боєкомплектом і той переносять по-тихому у бік Луганська...".


Блогер зазначив, що «Москва довго видавала себе за дівчинку, розпвідаючи про свою категоричну позицію щодо озброєної місії ОБСЄ, однак теперь позиція "Я не такая, я жду трамвая" перетерпіла легку трансформацію: тепер Кремль не проти того, аби члени місії могли бути озброїні особистою стрілецькою зброєю».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у соцмережах з'явилися повідомлення про те, що Моторола отримав поранення не лише в око, але й осколок у пах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?