Розвідка розповіла про те, як бойовики на Донбасі гинуть і біжать з поля бою
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка розповіла про те, як бойовики на Донбасі гинуть і біжать з поля бою

Розвідка розповіла про те, як бойовики на Донбасі гинуть і біжать з поля бою
Джерело:  mediarnbo.org

Упродовж минулої доби 4 червня на  окупованому Донбасі  проросійські бойовики знову зазнали втрат: загинули троє загарбників, ще п'ятеро поранені. Також фіксуються випадки дезертирства.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.


Відзначається, що загиблі і поранені бойовики були учасниками відразу трьох банд: "9-го полку" (Новоазовськ), "3-й" (Горлівка) і "7-ї бригади" (Дебальцеве).


Також в розвідці інформують, що 3 червня зі складу "2-ї окремої мотострілкової бригади" двоє бойовиків дезертирували з передових позицій, забравши зброю. Одного з них, на ім'я Євген Антипов, затримали на непідконтрольній українському уряду ділянці російсько-українського кордону.


За приховування факту дезертирства, два російських офіцера - 31-річний начальник відділу кадрів майор Олексій Єфремов і 35-річний начальник служби військ та безпеки військової служби підполковник Євген Спірідінов - отримали дисциплінарні стягнення.


Крім іншого, в РНБО оприлюднили карту АТО станом на 5 червня:



Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  з'явилися фото зруйнованого обстрілами бойовиків дитячого садка в селі Первомайське Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?