У мережі показали сумне для фанатів Росії відео з Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали сумне для фанатів Росії відео з Криму

У мережі показали сумне для фанатів Росії відео з Криму
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, в якому так званому депутату міськради  Павлу Степанченко, якого затримали під час мітингу в Алушті, нагадали про його проросійську позицію під час окупації українського Криму Росією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал Andriy Biley.


"Історія одного зрадника в веселих картинках, який сьогодні вигрібав від окупантів", - прокоментував відео користувач кримський бандерівець.


На відео змонтована нарізка з ефірів проросійських каналів, на яких Степанченко виступав під час окупації півострова, а також кадри затримання російською поліцією депутата під час мирного мітингу проти забудови набережних і парків Алушти.



Користувачі соцмереж посміялися над Степанченко:


Микола Голубчик: "На це можна дивитися вічно! Відмінно))"


НАМКРИШ також додав: "О, руськомирні вже звуть бандер на допомогу?))))))))))))))))"


Ендрю Машка: "І два роки непрошло, як бабки заволали закликаючи Бандеру звільнити їх від "рідної гавані".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий своєю лояльністю до російських окупантів блогер  Олександр Гірський розповів президенту РФ Володимиру Путіну про те, як той "втратив Крим".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?