Український ведучий викликав гнів у мережі постом про гей-параді в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Український ведучий викликав гнів у мережі постом про гей-параді в Києві

Український ведучий викликав гнів у мережі постом про гей-параді в Києві
Джерело:  online.ua

Український ведучий Сергій Притула викликав гнів користувачів соцмереж своїм коментарем щодо  Фестивалю Рівності для сексуальних меншин, який пройде в Києві 12 червня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


"До мене за останні пару тижнів звернулися безліч журналістів і активістів з проханням прокоментувати/підтримати/засудити гей-парад, який збираються провести в Києві. Я всім відмовив, тому що трохи "не в темі" хто за що там марширує і що кому не подобається. Потім почитав гучні заяви прес-служб тих, хто хоче  під час "параду" зробити в Києві "криваву кашу"  і зрозумів одну просту річ: політична меншість вломить люлей сексуальній! Так ось, панове, скажу як є: мене харить, що одні роблять "паради" знаючи, що їх поб'ють і це покажуть по всіх каналах Євросоюзу, а інші йдуть бити, знаючи, що це покажуть по всіх каналах Євросоюзу! Причому і перші і другі хочуть в Євросоюз! Їб...ла жаба змію! якими б ідеалами прикривалися! При таких обставинах просто візьму попкорн", - написав Притула.


У свою чергу, українська блогер Катерина Золотарьова написала: "Я вам покажу, що таке тру совок, на прикладі поста одного популярного телеведучого. Ось сидить такий собі Сергійко Притула і міркує про речі, поняття про які має вельми примарне. Адже плутати марш рівності і гей-парад може тільки людина, яка зовсім не знає матчастини питання. Різниця між івентами приблизно така ж, як між "жерти" і "с**ти", вибачте. Але Сергійкові все одно, що він профан в питанні, адже він блоХер, а значить - just must to write і нііпет".


"Так ось, дядько пише, що геї провокатори, адже знають, що їх будуть бити, а значить нефік туди йти. Тобто і на Майдан йти було не потрібно? Туди ось теж люди виходили просто постояти за свої права! Це якщо Ви раптом забули, що таке Майдан. Ну так як? Потрібен він був чи ні? Адже його теж погрожували розігнати силою і теж показували по всіх світових каналах, ОМГ. І так, якщо не дай бог Вашу дружину, дядько, зґвалтує психічно хворий ідіот, тому що вона красива і в спідниці йшла по вулиці, то скажете, що вона спровокувала ідіота і значить сама винна?", - додала вона.


"Ну і найпрекрасніше в пості - це безсумнівно кінець. Саме за нього я надалі буду вважати Притулу мерзотою лукавою. Збирався сидіти і жерти попкорн, поки одна частина його співгромадян буде перетворювати на криваве місиво іншу частину його співгромадян. Якби всі в нашій країні були такими ж мояхатазкраями, як Притула, Майдану б просто не сталося і країни у нас вже давно б не було. Всі б сиділи і жерли попкорн, поки беркутня перетворювала на криваве місиво студентів, а потім жерли б попкорн, поки снайпери розстрілювали небесну сотню. Ну а що, адже одні знали, що отримають, а інші просто ідіоти. Зустрінемося 12 червня, друзі мої. Тепер це вже не просто боротьба за права всіх людей в нашій країні, і не просто захист їх від усіх своїх радикалів, це чергова перевірка нас на вошивість у вигляді гнилої совкової ментальності. Ми або виросли, або ні", - підкреслила блогер.


Інші користувачі також різко відреагували на слова Притули:


Користувач Ганна Алпатова написала: "Він не розуміє одного, що поки в США, Європі, Ізраїлі секс меншини добилися таких прав, як зараз, їх теж били, вбивали і т.д. Але вони виходили знову і знову. І зараз ми видем нормальне цивілізоване ставлення суспільства до таких людей".



Василь Андрєєв: "Проблема не в Притулі, проблема в тому, що у нас вважають важливою думку з суспільно важливих проблем ведучого дебіл-програм".



Інші ж користувачі не підтримали позицію Золотарьової. Таким чином, Олександр Глущенко написав: "Так написав що не в темі і розуміє ці гойдалки приблизно так як воно бачиться більшості з боку. Претензія то в чому?", а Карл Волох додав: "Таких дурників - півкраїни. Чому думка саме цього має мені бути цікава - тому, що він, нібито, комік? "


Олександр Красильников: "Він просто ведучий. А Вакарчук, наприклад, просто співак. А Єфремов - просто актор. Важлива не професія, а їхня громадянська позиція, за яку можна поважати, або не поважати. А з Притулою я таки не згоден в одному: ніхто з них ні в яку Європу не хоче і щорічно розігрують свій спектакль з однією метою - нас від цієї Європи віддалити".


Атмешвар Анатолій: "Прочитав пост Притули і не знайшов там нічого крамольного. Даремно ви нагнітаєте, Катя.))"


Кирило Сазонов: "Мені здається, що ти пересмикуєш, порівнюючи Майдан з цим маршем. І щодо провокації - ну дуже схоже..."



Дмитро Ві: "Я тут спочатку лайк збирався ставити, а потім... А потім подумав, але ж це саме та ситуація, коли геї мають право на марш і навіть гей-парад, люди мають право їх захищати або захищати права взагалі, а Притула має право на попкорн. на криваву кашу ніхто не має права".


Юрій Кулик: "Люди добрі, я от не розумію, чого ви причепилися до цих сексуальних меншин? Хочуть вони йти на свій парад, нехай йдуть. Вони нікому нічого поганого не зроблять. Я особисто гетеросексуал, але знав і знаю кількох геїв, це прекрасні , культурні, добродушні люди. і запам'ятайте, злі противники геїв, вони такі народилися і ні мене, ні їх неможливо переробити, це медичний фактор. і ті, що збираються їх бити, в 100 разів гірше ніж геї".


Нагадаємо, "Правий сектор" спільно з Організацією українських націоналістів попереджали про "криваву кашу", яку можуть влаштувати в Києві на фестивалі секс-меншин 12 червня.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  спікер Слідчого комітету Росії Володимир Маркін чогось пов'язав збройний конфлікт на Донбасі і Фестиваль Рівності сексуальних меншин в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?