Транспортний конфлікт України і Туреччини: з'явилися нові дані
Категорія
Економіка
Дата публікації

Транспортний конфлікт України і Туреччини: з'явилися нові дані

Транспортний конфлікт України і Туреччини: з'явилися нові дані

Транспортна проблема, яка встановилася через блокування транспортних перевезень між Україною і Туреччиною, врегульована.


Про це стало відомо після телефонної розмови глави Міністерства інфраструктури України Володимира Омеляна з послом Туреччини в Україні Йонетом Джаном Тезелем, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Мінінфраструктури.


Відзначається, що посол Туреччини запевнив міністра в тому, що ситуація врегульована.


Також відомо, що як в Міністерстві інфраструктури України, так і в Міністерстві транспорту і зв'язку Туреччини буде проведена робота щодо запобігання повторенню подібних ситуацій надалі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співробітники турецьких контролюючих органів відмовлялися оформляти українські транспортні засоби, аргументуючи це тим, що нібито українські перевізники повністю використали квоту зазначених дозволів другого кварталу і виконати перевезення зможуть тільки після 1 липня 2016 року.


Нагадаємо, раніше стали відомі  подробиці досягнутих  домовленостей  під час зустрічі президентів України і Туреччини Петра Порошенка і Реджепа Ердогана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?