У Росії жорстко пройшлися по бойовику Стрєлкову
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії жорстко пройшлися по бойовику Стрєлкову

У Росії жорстко пройшлися по бойовику Стрєлкову
Джерело:  online.ua

Російський  журналіст Аркадій Бабченко  жорстко пройшовся по  екс-ватажку бойовиків так званої ДНР Ігорю Стрєлкову-Гіркіну  через його заяву про нібито небажання воювати.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Мені давно не подобається воювати. Ще Наполеон говорив, що для війни потрібен певний вік. Людина після 40 років, тим більше та, що воювала до цього, воювати не хоче. Вона багато бачила, вона прекрасно знає, що романтики там немає, вантаж пережитого тисне, і смаку до ризику теж уже немає - а ризик на війні необхідний", - зацитував Бабченко слова бойовика.


"Але, блін - як же я його розумію... А моя доля захотіла на спокій, я обіцяв їй не брати участь у військовій грі. Тільки ця країна все одно не дасть нікому жити спокійно. Ні всередині, ні зовні. Але на кашкеті на моєму - серп і молот і зірка. Як це зворушливо, б***ь ", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ігор Стрєлков-Гіркін зізнався, що не жалкує про дії, які здійснював на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?