У Росії дізналися, що ДНР хоче зробити з власністю Ахметова
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії дізналися, що ДНР хоче зробити з власністю Ахметова

У Росії дізналися, що ДНР хоче зробити з власністю Ахметова
Джерело:  Нова газета

Окупаційна "влада" так званої ДНР збирається націоналізувати підприємства  олігарха Ріната Ахметова, якого нещодавно також оголосили персоною нон грата на території "республіки".


Про це за інформацією своїх джерел заявив російський журналіст Павло Канигін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю в "Новой газете".


Канигін написав, що промисловість окупованого регіону Донбасу практично зупинена, через що назріла важка економічна криза. "Мало які підприємства там функціонують, підконтрольні таким власникам, як Рінат Ахметов, Борис Колесніков чи сім'ї Януковичів, продовжують відраховувати податки в бюджет України, відмовляючись ділитися з новими донецькими силами. В зв'язку з цим в верхівці ДНР і серед її московських радників, за даними "Нової", визріває думка про проведення масштабної націоналізації", - зазначив журналіст.


"Пробним кроком в цій кампанії стала публікація на днях списку персон нон грата ДНР, до якого увійшли найбільші власники Донбасу (потрапили туди той же Ахметов, Колесников, але в списку не виявилося Януковичів)", - резюмував Павло Канигін.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські найманці дякували Рінату Ахметову за поставки гуманітарної допомоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?