У РФ пояснили, як Путін вбив "російську домішку" в українцях
Категорія
Україна
Дата публікації

У РФ пояснили, як Путін вбив "російську домішку" в українцях

У РФ пояснили, як Путін вбив "російську домішку" в українцях
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін, сам того не бажаючи, завершив формування свідомої української політичної нації без домішок російської ідентичності.


Про це в в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський журналіст, колишній секретар Спілки журналістів РФ Ігор Яковенко.


Журналіст розповів, що українські політики використовують тему Путіна в своїх цілях, але ця експлуатація є правильною, оскільки президент РФ "сам все робить" і це саме Путін, того не бажаючи, завершив формування української політичної нації.


"Тепер російськомовні українці знають точно, що вони українці. Ніякої домішки російської ідентичності вже немає. В української політичної нації чітка і однозначна європейська ідентичність. Багато в чому це реакція на Путіна і його дії", - підкреслив Яковенко.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Крим став початком смерті режиму Путіна - російський журналіст про бандитів Донбасу і приклад України для РФ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?