В МВФ розповіли про черговий транш для України
Категорія
Економіка
Дата публікації

В МВФ розповіли про черговий транш для України

В МВФ розповіли про черговий транш для України
Джерело:  interfax.com.ua

Рада директорів  Міжнародного валютного фонду  прийме рішення щодо виділення Україні чергового траншу кредиту у липні, після аналізу проведених реформ і виконання прийнятих зобов'язань.

Про це заявив постійний представник МВФ в Україні Жером Ваше в інтерв'ю телеканалу "Інтер", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс-Украина.


"Ми будемо судити не лише по обіцянкам, але і, що більш важливо, по діям, виконаним для проведення реформ. Ми подивимось на політику, яка буде проводитись наступного місяця (липня) ось те, що ми будемо оцінювати, ось на якій підставі Рада директорій прийме кінцеве рішення, чи давати транш", - зазначив фінансист.

За словами представника МВФ, оцінка роботы у проведенні Україною реформ буде дана наприкінці червня.

У разі, якщо оцінка Фонду буде позитивною, в середині липня Україна може отримати черговий транш кредиту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко висловив впевненість в тому, що 2016 року Україна зможе досягти зростання економічних показників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?