АТО в Казахстані: з'явилися нові відео та подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

АТО в Казахстані: з'явилися нові відео та подробиці

АТО в Казахстані: з'явилися нові відео та подробиці

У Казахстані під час антитерористичної операції у місті Актобе  були знищені четверо терористів, ще семеро — затримані.

Про це заявив прес-секретар МВС Казахстану Алмас Садубаєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

Серед затриманих терористів — двоє поранених. Поліція продовжує оперативно-розшукові дії у місті.

Як запевнили в МВС, у неділю, 5 червня, було скоєно збройний напад на магазин зброї "Паллада", де террористы вбили продавця і співробітника охоронної агенції, а також поранили трьох прибулих на місце патрульних поліцейських.

Також терористи скоїли напад на інший магазин зброї - "Пантера". У результаті атаки один відвідувач був убитий, а інший - поранений. Під час перестрілки з прибулими на місце поліцейськими троє нападників були знищені, один затриманий.



У той же день невідомі атакували і військову частину.

За словами прес-служби МВС, спочатку зловмисники захопили маршрутний автобус, висадили водія і пасажирів, а потім автобусом протаранили ворота військової частини.

Після проникнення на територію військового містечка терористи влаштували безладну стрілянину, вбивши трьох і поранивши шістьох військових. Черговий караул застосував зброю і зупинив подальше проникнення на територію військової частини.



Потім, разом із прибулим на місце поліцейським спецназом, один злочинець був знищений, а інший поранений і затриманий.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у нападі на Актобе запідозрили учасників ісламського релігійно-політичного руху Ваххабізму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?