Гройсман привітав журналістів і розповів про ворогів: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман привітав журналістів і розповів про ворогів: опубліковано відео

Гройсман привітав журналістів і розповів про ворогів: опубліковано відео

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у

понеділок, 6 червня, привітав журналістів з їх професійним святом, а також розповів, хто сьогодні є ворогом України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прем'єра.


"У першу чергу хочу привітати журналістів і побажати вам успіхів. Хочу підкреслити вашу роботу як надважливу для нашого суспільства. Спасибі за те, що ви кожен день відстоююте свободу слова. Хочу побажати вам, щоб люди відчували вашу відкритість, вашу щирість, і щоб ви завжди відстоювали цінності європейські, справжні, свободу слова", - сказав Гройсман.


Прем'єр зазначив, що головними ворогами України, як і раніше, є корупція.


"Хочу підкреслити, що ваша робота дуже важлива і для влади. У нас є багато ворогів, і декілька з них хотів би сьогодні підкреслити. Це байдужість з боку чиновників, а також у нас є багато проблем з корупцією, різними схемами, і дуже важлива ваша робота в тому, щоб ви по-справжньому робили цей світ кращим, відкривали все те, що сьогодні є прихованим від ока громадян України", - додав глава уряду.



Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр

Володимир Гройсман заявив, що операційний план уряду, який новий Кабмін представив минулого тижня, істотно відрізняє їх від популістів, які багато обіцяють, але нічого не роблять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?