У Білорусі не дозволили торгувати продукцією з пропагандою Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі не дозволили торгувати продукцією з пропагандою Путіна

У Білорусі не дозволили торгувати продукцією з пропагандою Путіна
Джерело:  Єврорадіо

У білоруському місті Могильові не стали пропагувати політику президента РФ Володимира Путіна і вилучили з продажу глобуси, на яких Крим відзначений як російська територія.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на euroradio.fm.
За даними ресурсу, точки торгівлі виконали рекомендацію управління торгівлі та послуг Могильовського облвиконкому "уникати продажу політичних карт світу і глобусів, на яких територіальна приналежність Криму відрізняється від загальновизнаної світовою спільнотою".
Таким чином адміністрація регіону відреагувала на звернення першого заступника голови Білоруської соціал-демократичної партії "Громада" Ігоря Борисова, який заявив, що позначення на глобусі півострова як російської території "вводить в оману покупців і суперечить офіційній позиції Білорусі щодо Криму".
Варто відзначити, що вилучені глобуси були зроблені польською фірмою, директор якої зазначив, що таку продукцію його підприємство випустило для російського ринку.


Раніше вже повідомлялося, що в могильовскому універмазі продавали глобуси, на яких було написано, що Крим - це російська територія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?