АТО в Казахстані: в соцмережах вже обговорюють прихід "русского міра"
Категорія
Світ
Дата публікації

АТО в Казахстані: в соцмережах вже обговорюють прихід "русского міра"

АТО в Казахстані: в соцмережах вже обговорюють прихід "русского міра"

Соціальні мережі активно обговорюють терористичну атаку на Актобе як спробу «русского мира» слідом за Україною прийти в Казахстан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Лізи Богуцької.
«Схоже, що Казахстан - це споконвічно російська земля, казахів ніколи не було - це не національність, а відщепенці від російських. Така тема вже звучала, як підготовка до чогось серйозного. Чогось мені здається, що суворе - почалося», - саркастично написала вона.
Пізніше блогер додала до свого поста посилання на заяву спікера верхньої палати парламенту РФ Валентини Матвієнко, яка сказала, що Москва не хоче «спокійно дивитися» на утиск росіян в республіках колишнього СРСР.
«Порятунок росіян почався», - прокоментувала Богуцька.
Повідомлення блогера зібрало чимало коментарів інших користувачів.
Так, Elvina Sikora написала: «Все, що споконвіку російське в Казахстані - це ГУЛАГи», а Svetlana Aglotkova додала: «Знову руцькі хочуть напаскудити на чужій території? Свої то вже всі запаскудили або продали!!».
Leİlia Seidametova зазначила, що про «русскій мір» в Казахстані заговорили одразу після анексії Криму: «Пам'ятайте, це почалося практично відразу після анексії ... Один з депутатів думи або ради Федерації виступив і нагадав про землі Північного Казахстану».
Валентин Білий: «Ось, прочитав написане, і у мене питання виникло: а що таке російська культура? Лінь, бухло і православ'я?».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в терористичному нападі на Актобе запідозрили ісламістів, послідовників руху ваххабізму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?