Відомий російський комік образив українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий російський комік образив українців

Відомий російський комік образив українців
Джерело:  online.ua

Російський комік, актор, режисер і продюсер Ігор Угольников назвав українців божевільними і звинуватив їх у тому, що вони втрачають розум під впливом "підігріву ззовні".
Про це ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю "Русским новостям".
"Брати-українці зійшли з розуму, підігріті ззовні. Підігрів завжди існував і існує проти Росії. Бояться - значить поважають. Ми самі себе можемо вбивати в громадянській війні. Це ганебно і жахливо", - заявив він.
При цьому Угольников переконаний, що "російського воїна бояться і будуть боятися завжди, це історичний факт".
"Інша справа, що ми самі себе руйнуємо. Те, що зруйнувався Радянський Союз, у цьому винно багато обставин. Перш за все, винен, звичайно, в цьому і Михайло Сергійович Горбачов. І вже безумовно в тому, що потім сталося з Росією, винен Борис Миколайович Єльцин", - додав він.
Також шоумен розповів про "відповідальність людини взагалі перед історією".
"Вони ж не заводиком керували, а величезною країною. Всі проблеми з Кримом, які ми зараз вже не маємо, виникли завдяки Борису Миколайовичу. Він міг тоді відстояти і Крим б залишився Росією. Він не розумів, що він стратегічно важливий для Росії і завжди повинен бути російським", - зазначив він.
На завершення Угольников зробив безапеляційну заяву: "Ми зараз йдемо в політику, але: нас бояться і будуть боятися, головне - щоб ми самі себе не боялися".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російські пропагандисти вигадали легенду про те, що українці чекають військ Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?