Популярний український гурт будує плани на Євробачення-2017: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний український гурт будує плани на Євробачення-2017: опубліковано відео

Популярний український гурт будує плани на Євробачення-2017: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Солістка популярної української рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна, яка посіла друге місце у фіналі національного відбору на Євробачення-2016, поділилася планами на пісенний конкурс в майбутньому році; артистка розповіла, що її колектив уже приступив до запису пісні для нацвідбору.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Юлія Саніна а інтерв'ю для "Світського життя" розповіла, що не виключає можливості представляти Україну на Євробаченні-2017.
Також співачка зазначила, що дуже зраділа тріумфу Джамали в Стокгольмі, і однією з перших привітала артистку з перемогою в Швеції.
Однак, в той же час, The Hardkiss не збираються зупинятися на досягнутому і всерйоз мають намір взяти участь в наступному національному відборі на конкурс. Для цього вже пишеться спеціальна пісня.
"Я вже зараз пишу пісню, вона десь на 50 відсотків у мене в голові, тобто я цим питанням займаюся. Україну гідно представити треба, і, якщо це будемо ми з гарною піснею, я буду рада", - поділилася співачка.
Утім, солістка групи вважає, що Україна може і не перемогти на "Євробаченні" вдруге поспіль.


Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, Юлія Саніна стала Співачкою року за версією Cosmopolitan Awards.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?