АТО в Казахстані: названо загальне число загиблих в перестрілках
Категорія
Світ
Дата публікації

АТО в Казахстані: названо загальне число загиблих в перестрілках

АТО в Казахстані: названо загальне число загиблих в перестрілках
Джерело:  Total.kz

У Міністерстві закордонних справ Казахстану заявили, що число загиблих під час терористичної атаки в Актобе досягло 17 осіб: троє місцевих жителів, троє силовиків і 11 терористів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство Total.kz.
Директор департаменту державної мови та інформації МВС Казахстану Алмас Садубаєв також навів деякі деталі терористичного акту. За його словами, терористи спочатку напали на магазин зброї, зарізали продавця, застрелили одного прибулого за викликом співробітника охорони і поранили іншого, потім поранили ще трьох поліцейських. У магазині атакуючі захопили 17 одиниць вогнепальної зброї, 3 газових пістолети, набої та ножі.
Після цього частина терористів атакувала ще один збройовий магазин, убивши одного з його відвідувачів. Інша група захопила автобус, на якому протаранила ворота військової частини, де вступила в бій з бійцями Національної гвардії. В ході перестрілки загинули троє військовослужбовців.
Як писав ONLINE.UA, соціальні мережі активно обговорюють терористичну атаку на Актобе як спробу "русского міра" слідом за Україною прийти в Казахстан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?