Глава СБУ зробив гучну заяву про плани ГРУ Росії: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава СБУ зробив гучну заяву про плани ГРУ Росії: опубліковано відео

Глава СБУ зробив гучну заяву про плани ГРУ Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Головне розвідувальне управління Росії збиралося підірвати слідчий ізолятор Служби безпеки України в Києві.
Про це заявив голова СБУ Василь Грицак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Саме цей слідчий ізолятор в рамках одного з кримінальних проваджень, які зараз в СБУ, планували підірвати за завданням ГРУ Генштабу Росії», - підкреслив він.
Грицак зазначив, що в спецслужбі «задокументовано розмову того, хто проводив розвідку цього слідчого ізолятора, і там так і говориться, що там сидять "сепари", "ще хтось сидить, не страшно".
«Завантажимо машину вибухівки та висадимо і так далі. Саме це СІЗО планувалося до підриву. Ця інформація, ми зняли гриф секретності з цих переговорів, щоб люди розуміли, чим займаються ГРУшники російські", - заявив голова української спецслужби.
За його словами, "в ізоляторі зараз перебуває 14 осіб, але камер значно більше, місця вистачить".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше помічник Генсека ООН з прав людини Іван Шимонович заявив про секретні в'язниці і тортури, які українські спецслужби нібито застосовують по відношенню до затриманих бойовиків Донбасу.


Відео:  112.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?