Після гучної заяви ООН Луценко нагрянув до СБУ: з'явилося фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Після гучної заяви ООН Луценко нагрянув до СБУ: з'явилося фото

Після гучної заяви ООН Луценко нагрянув до СБУ: з'явилося фото

Після звіту ООН про нібито наявність в Україні секретних в'язниць, в яких катують бойовиків ДНР, генпрокурор Юрій Луценко разом з уповноваженою Верховної Ради з прав людини Валерією Лутковською та главою СБУ Василем Грицаком проводить позапланову перевірку слідчого ізолятора Служби безпеки України в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган.
"Прямо зараз - позапланова перевірка СІЗО СБУ. Генпрокурор Юрій Луценко запросив омбудсмена Валерію Лутковську та голову СБУ Василя Грицака перевірити один зі слідчих ізоляторів у відповідь на заяву помічника генерального секретаря ООН з прав людини Івана Шимоновича про випадки катувань в Україні як з боку сепаратистів, так і СБУ", - написала вона.
Раніше повідомлялося, що прес-секретар СБУ Олена Гітлянська заявляла, що співробітники Служби безпеки України діють в рамках законодавства, а тому про існування секретних в'язниць на території держави, в яких катують бойовиків так званої ДНР, не може бути й мови.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?