Катастрофа Boeing над Донбасом: з'явилися нові гучні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Катастрофа Boeing над Донбасом: з'явилися нові гучні подробиці

Катастрофа Boeing над Донбасом: з'явилися нові гучні подробиці
Джерело:  online.ua

Міжнародна слідча група опублікувала інформаційний бюлетень про хід розслідування катастрофи малайзійського Boeing 777 рейсу MH17 на Донбасі в липні 2014 року, повідомивши про нові подробиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter блогера NaiboleeOtmatrosheno.
"Найкрутіше: в розпорядженні Міжнародної слідчої групи є біллінги переговорів сепарів про Бук, включаючи місцезнаходження телефонів", - пише він.
"Саме, інформація СБУ про телефонні вишки, через які сепари вели переговори, перевірена буквально на місці", - додав блогер.
За його інформацією, бойовики на Донбасі перешкоджають діяльності міжнародної слідчої групи.
"Міжнародну слідчу групу не пустили в ЛНР, де, "за одним із сценаріїв", мав проїжджати Бук від кордону до Донецька", - додав блогер.
Він також опублікував фото сопла ракети "Бука", знайдене на місці катастрофи MH17.
Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися нові супутникові фото, на яких помітні ознаки дислокації російського зенітно-ракетного комплексу "Бук" в день аварії малайзійського лайнера рейсу МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?