Вбивство українки голлівудським сценаристом: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство українки голлівудським сценаристом: з'явилися нові подробиці

Вбивство українки голлівудським сценаристом: з'явилися нові подробиці
Джерело:  Сьогодні

Сестра українки Яни Касьян, що стала жертвою витонченого вбивства в Лос-Анджелесі, розповіла про стосунки загиблої зі своїм цивільним чоловіком, якого поліція підозрює в скоєнні жорстокого злочину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
Нагадаємо, місцева поліція підозрює у вбивстві Яни Касьян її цивільного чоловіка - сценариста і автора коміксів Блейка Лейбела, правоохоронці вже заарештували чоловіка. Сам Лейбел свою провину заперечує, при цьому вбивство Яни було скоєно з витонченістю і жорстокістю, що нагадує один з його творів.
Поліція встановила, що смерть Яни наступила в результаті травми голови, а з тіла Касьян була викачана практично вся кров. Більш того, поліція підозрює, що українку катували протягом трьох днів.
Стало відомо, що Яна переїхала в США близько двох років тому, в Україні дівчина працювала в податковій інспекції, в США займалася рекламним бізнесом. За кілька тижнів до вбивства Касьян народила своєму цивільному чоловікові дочку Діану, проте, згідно з інформацією американських ЗМІ, одразу після пологів Яна поїхала від Лейбела, оскільки її цивільного чоловіка звинуватили в сексуальному насильстві.
Сестра загиблої Євгенія Касьян розповіла, що ніяких скарг на цивільного чоловіка від Яни вона не чула. "Вона ніколи не скаржилася на свого чоловіка, в усякому випадку, від неї про якісь проблеми в стосунках я не чула", - зазначає родичка. Вона також розповіла, що зараз вирішується питання про транспортування тіла Яни в Україну, щоб поховати дівчину за православними традиціями. "Крім того, потрібно вивезти дитину, а у неї громадянство США, і оформити всі документи для цього дуже непросто, - розповідає Євгенія. - Мені необхідно вилетіти в Штати, я подала документи на візу і чекаю відповіді, але скільки її чекати, невідомо. З крихіткою Діаною зараз мама, але їй потрібно допомогти. Зараз мамі квартиру знімає держава, але вони постійно перевозять маму з новонародженою дитиною по різних квартирах, а це дуже важко. Самим же знімати тимчасове житло буде досить накладно. Місцеві соцслужби допомагають, передали для дитини памперси, але їх потрібно набагато більше". Євгенія також додала, що тіла Яни родичі досі не бачили - воно в морзі. При цьому подруга загиблої Ірина розповіла "Сегодня", що наразі йде збір коштів через соцмережі для перевезення тіла в Україну: "В МЗС нам сказали, що цими питаннями займається консульство України в Сан-Франциско, вони виходили на зв'язок, але ніяких пропозицій щодо захоронення від них не надходило. А процедура транспортування може обійтися близько $10 тисяч".
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві невідомі ледь не вбили немовля, скинувши на нього з вікна глиняний горщик для квітів. Горщик впав в декількох сантиметрах від дитячого візочка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?