Нові втрати в зоні АТО: у Порошенка озвучили цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

Нові втрати в зоні АТО: у Порошенка озвучили цифри

Нові втрати в зоні АТО: у Порошенка озвучили цифри

Спікер Адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що в неділю, 5 червня, в ході антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовий і ще семеро були поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські Новини.
Відзначається, що поранення і загибель українських військових відбулися в ході зіткнення з диверсійною групою бойовиків під Майорськом Донецької області і через обстріли терористами позицій сил АТО під Авдіївкою Донецької області.
Лисенко зазначив, що на луганському напрямку зафіксували 3 обстріли, на донецькому - 1 бойове зіткнення і 12 обстрілів, на маріупольському напрямку зафіксовано 19 обстрілів.
Крім того, бойовики 3 рази застосовували безпілотні літальні апарати.
Раніше  в розвідці повідомляли, що 4 червня на окупованому Донбасі проросійські бойовики зазнали втрат: загинули троє загарбників, ще п'ятеро поранені. Також фіксувалися випадки дезертирства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?