Дорна покарали за запізнення на концерт в Росії: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дорна покарали за запізнення на концерт в Росії: опубліковані фото і відео

Дорна покарали за запізнення на концерт в Росії: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Український співак Іван Дорн, який виступає з концертами в Росії, затримав свій виступ на годину, проігнорувавши розклад музичного фестивалю Bosco Fresh Fest в Москві, за що був покараний організаторами .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лайф.
Вихід артиста на сцену був запланований на 21:00 - Дорну віддали право стати хедлайнером фінального дня фестивалю. Оскільки британський співак Kwabs затримався на сцені, виступи українського виконавця перенесли на 21:30, однак співак проігнорував це.
Іван вийшов до публіки о 22:30, будучи попередженим, що близько 23:00 оренда концертного майданчика закінчується і апаратура на сцені буде відключена.
"Мені сказали, що більше співати не можна, але мені все одно, співатиму, поки не відрубають!", - крикнув зі сцени Дорн.
На емоційне висловлювання співака організатори фестивалю ніяк не відреагували - звук на сцені відключили о 23.00. Свої головні хіти Іван був змушений співати в відключений мікрофон, закликавши глядачів підспівувати йому. Однак у фіналі шоу артисту включили звук, щоб він зміг попрощатися з глядачами.


Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, концерти Дорна скасували в трьох містах України через те, що організатори не могли гарантувати безпеку глядачів.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?