Графіті з "вічною дружбою" Білорусі та Росії підірвало мережу: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Графіті з "вічною дружбою" Білорусі та Росії підірвало мережу: з'явилося фото

Графіті з "вічною дружбою" Білорусі та Росії підірвало мережу: з'явилося фото
Джерело:  Телеграф

У мережі активно обговорюють графіті, яке з'явилося в Мінську на будинках по вулиці Могилевській, присвячене "вічній дружбі" столиць Білорусі та РФ і намальоване російськими художниками напередодні Дня Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Телеграф-Білорусь.
На малюнку білоруський хлопчик в червоно-зеленому кашкеті дарує квіти російській дівчинці в вінку з ромашок і з мильними бульбашками в руках. Відзначається, що ескіз графіті розроблявся відділом ідеології Мінміськвиконкому. Офіційне відкриття картини на будинках 32 і 34/2 на вулиці Могилевській відбудеться за участю представників мерії Москви у вівторок, 8 червня.
Варто відзначити, що графіті в Мінську буквально підірвало мережу. У Twitter користувачі активно обговорюють і сміються над новою роботою на одній зі стін житлового будинку білоруської столиці.








У коментарях користувачі додали:



Sergee

: "Дитяча фотографія Дональда Трампа з сестрою".


Fireslasher

: "Якийсь трансвестит дабл містер Пропер. Лол убога подоба векторної ілюстрації".


Раніше

користувачі соцмереж посміялися над бойовиком Арсенієм Павловим "Моторолою", який отримав поранення в око і був госпіталізований на операціюдо Санкт-Петербург

у.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?