Ватажок ДНР готовий пити кров Міккі-Мауса: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР готовий пити кров Міккі-Мауса: опубліковано відео

Ватажок ДНР готовий пити кров Міккі-Мауса: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко, який раніше вразив маячнею про український прапор і диявола, розповів про свою готовність пити кров мультиплікаційного персонажа Міккі-Мауса.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один із сепаратистських відео-каналів.
"Ми покажемо Європі і покажемо, в першу чергу, Сполученим Штатам Америки, що Міккі-Маус, джинси Монтана, - ми можемо це носити і навіть пити. Кров Міккі-Мауса, "Кока-Колу" - взагалі не питання. Нормально, чому б і ні, наш колишній "Байкал" колись... ", - розповів бойовик.
"Але це не означає, що ми без роду, без племені. Нас не засилали в Новий Світ як колишніх злочинців, ми як жили на цій території, так і живемо. І, на відміну від них, у нас є наші предки, які тисячоліттями на цій землі живуть, і перед ними ми зобов'язані так своє життя прожити, щоб їм за нас там не було соромно. А у них цього немає, і ніколи цього не буде. Корінне населення Сполучених Штатів Америки - це індіанці, вони зараз живуть в резерваціях", - додав Захарченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Захарченко зізнався, що серед його бойовиків є бандити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?