Зірковий тренер показала фото на останньому місяці вагітності
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірковий тренер показала фото на останньому місяці вагітності

Зірковий тренер показала фото на останньому місяці вагітності
Джерело:  online.ua

Відома 32-річна телеведуча, екс-тренер шоу «Зважені та щасливі» Аніта Луценко поділилася фото на 9-му місяці вагітності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram спортсменки.
Аніта опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото з "вагітним" животом.
Луценко розповіла, що тренування після пологів ніяк не впливають на грудне молоко молодої матусі. Але займатися спортом можна не раніше, ніж через 6 тижнів після пологів.
"Фото називається Мої неймовірні 21 і це точно не років. Зростаю кожен день як на дріжджах. Зате вже знайшла ідеальне місце для тренувань. Дніпро - дах - Energym - це любов з першого погляду. Приступати до тренувань після пологів можна не раніше ніж через 6 тижнів, інакше якщо почати качати прес, то живіт так і залишиться великим! Тренування ніяк не впливають на ГВ, точніше молоко прибуває ще більше", - написала майбутня матуся.


Нагадаємо, нещодавно актриса студії "Квартал 95" і ведуча ЧістоNews Олена Кравець підтвердила свою вагітність, опублікувавши відповідне фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?